Beginpagina
Soepje toevoegen
Soepje zoeken

Aardappelsoep
Courgettesoep
Dessertsoep
Erwtensoep
Goulashsoep
groente crèmesoep
Groentesoep
Kaas
Kerriesoep
kippesoep
Knoflooksoep
Maaltijdsoep
Mosterdsoep
Overig
Pindasoep
pirresoep
Pompoensoep
Tomatensoep
Uiensoep
Vissoep
Vruchtensoep
Wortelsoep
 






wortel-courgette soep
8

Bereiding
Stoof de schoongemaakte en in blokjes gesneden groenten langzaam gaar in een scheutje olijfolie. Langzaam garen is belangrijk zodat de smaken goed vrij komen!
Voeg de bouillonblokjes en +/- 1 liter water toe.
Alles goed fijn malen met de staafmixer. Voeg al naar gelang de gewenste dikte van de soep nog een 1/2 ltr water toe. Om af te maken een potje boursin cuisine erdoor mixen en afsmaken met pezo.

serveertip;
als laatste heel fijn gesneden prei of
stukjes lente ui of
knorr knapperbolletjes

Bereidingstijd: ca. 30 minuten - Bevat vlees.

Een eigen recept toevoegen? Klik hier.
 
     Ingredienten
 
 
3 grote uien
2 grote courgette
3 wortelen
1 boursin cuisine
scheutje olijfolie
pezo naar smaak
 4 kippebouillon- of tuinkruidenbouillon-blokjes

evt
1 dunne prei
lente ui
knorr knapperbolletjes